Enkhuizen start dienstverlening op afspraak

ENKHUIZEN – Als u naar het gemeentehuis komt, wil de gemeente Enkhuizen u graag snel en goed helpen. De werkwijze aan de balie wordt beïnvloed door landelijke wet- en regelgeving en digitale ontwikkelingen. Om de dienstverlening aan de balie hierop aan te laten sluiten en verder te verbeteren, gaan zij de werkwijze voor het aanvragen van burgerzakenproducten in 2020 wijzigen.

Werken op afspraak

Als organisatie moet Enkhuizen invulling geven aan de landelijke en digitale ontwikkelingen. Tegelijkertijd willen zij de bezetting aan de balie beter laten aansluiten op de vraag van de inwoner. Om dit mogelijk te maken start Enkhuizen in 2020 voor de afdeling burgerzakenproducten met, zoals het aanvragen van een paspoort, identiteitsbewijs en rijbewijs, werken of afspraak. Zo wordt u direct geholpen door de juiste medewerker. Ook kunt u straks steeds meer producten digitaal aanvragen.

Op welke wijze degemeente Enkhuizen het werken op afspraak vorm willen geven, onderzoeken zij de komende maanden samen met de inwoners van Enkhuizen. Enkhuizen gaat haar inwoners van de voortgang op de hoogte houden. U bent van harte welkom om hierover mee te denken. Stuur hiervoor een e-mail naar onderzoek@enkhuizen.nl.

Altijd welkom
Het werken op afspraak geldt alleen voor de burgerzakenproducten en is niet van invloed op de openingstijden van het gemeentehuis. De receptie van het gemeentehuis blijft vanzelfsprekend geopend voor bezoekers en u bent en blijft van harte welkom bij de gemeente Enkhuizen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.