Enkhuizen Actueel

Algemeen

Een kleine honderd belangstellenden op drie participatie avonden Enkhuizerzand

ENKHUIZEN – Eén middag en twee avonden waren er vrij gemaakt voor ondernemers en belangstellenden omtrent de ontwikkelingen van het Enkhuizerzand door exploitant Droomparken. De bijeenkomsten in brouwerij de Werf waren georganiseerd door Droomparken/Orez, de ontwikkelaar van het toekomstig vakantiedorp.

De plannen die voor veel commotie zorgden bij de inwoners van Enkhuizen en bij het Zuiderzeemuseum zijn onlangs nog door de provincie afgekeurd maar leven nog steeds bij de betrokkenen wat wel mocht blijken uit de getoonde belangstelling in de drie sessies die er waren. Mensen konden meepraten en meedenken over de inrichting van het openbare gebied, de ecologie en de uitstraling van het toekomstig vakantiedorp.

Hoe één en ander uiteindelijk uit zal pakken is vooralsnog onbekend, ondanks de recente afwijzing van de provincie zullen in ieder verplaatsing van de camping en de uitvoering openbaar gebied gewoon doorgaan en afgerond worden waaruit voor menigeen blijkt dat de gemeente er alle vertrouwen in heeft dat het project uiteindelijk wel afgerond zal worden.

 

 

Reageer op dit onderwerp