Een spetterende afsluiting van de zomervakantie tijdens de Sportinstuif in Enkhuizen

ENKHUIZEN – In de laatste week van de zomervakantie organiseert Team Sportservice West-Friesland op dinsdag 17 augustus een Sportinstuif aan de Sprong in Enkhuizen. Alle kinderen in de groepen 5 tot en met 8 zijn van harte welkom om deel te nemen.

Uitgebreid programma

Jesse Scholten, Team Sportservice: ‘Jaarlijks organiseert Team Sportservice diverse sportinstuiven. Het doel van Team Sportservice is om alle inwoners de kracht van sport en het plezier van bewegen te laten ervaren. De organisatie van onder andere sportinstuiven sluit hier goed bij aan. Voor de instuif in Enkhuizen is gevarieerd aanbod samengesteld. Denk hierbij aan: lasergamen, klimmen en klauteren, karate, pannavoetbal, een springkussen en nog veel meer! Het belooft een uitdagende en gezellige ochtend te worden!’.

Aanmelden

Aanmelden kan via noordhollandactief.nl tot en met 9 augustus. Voor de deelname wordt een bijdrage gevraagd van € 0,30. Er zijn twee rondes: van 10.00 tot 11.00 uur en 11.20 tot 12.20 uur. Voor vragen kun je contact opnemen met Team Sportservice West-Friesland via westfriesland@teamsportservice.nl Zij zien je graag op 17 augustus!