Enkhuizen Actueel

Algemeen

Een dagdeel zeilen met de Eendracht, lekker frisse neus halen tijdens de lockdown

ENKHUIZEN – Lekker even op een veilige manier het water op tijdens de “slimme lockdown” waarin we voorlopig nog een aantal weken vastgekluisterd zitten? Dat is vanaf 4 april mogelijk door een actie van de schipper van zeiltjalk Eendracht.

“Normale groepen van 25 tot 40 mensen mag ik niet meer vervoeren” verteld schipper Maurits Minnaard aan Enkhuizen Actueel. “Echter zijn er een boel mensen die na al die weken thuisblijven behoefte hebben om er even uit te gaan en daar wil ik graag bij helpen”.

In overleg met de RIVM en gemeente Enkhuizen is besloten dat de Eendracht veilig uit kan varen mits de gasten bestaan uit één familie die allemaal op hetzelfde woonadres staan ingeschreven. De Eendracht die al meer dan 30 jaar vanuit de haven van Enkhuizen uitvaart biedt nu families aan om een dagdeel gezamenlijk het IJsselmeer op te gaan voor een gereduceerde prijs van 90 Euro. Een mooi aanbod voor alle families die toe zijn aan een leuk uitje.

Een dagdeel erop uit met de Eendracht duurt zo’n drie uur. Lekker met het hele gezin even uitwaaien en op een veilige manier een frisse neus halen. De Eendracht zal tweemaal per dag de haven van Enkhuizen gaan verlaten.

De eerste afvaart is om 10.00 uur. Aankomst rond 13.00 uur
Het tweede afvaart is om 14.00 uur. Aankomst rond 17.00 uur

Spreekt het idee je aan, neem dan contact op met Maurits Minnaard om de voorwaarden v.w.b. hygiëne en afstand tot de bemanning te bespreken. Mail naar  info@eendrachtzeilen.nl  of bel 06 52 380 952

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?