Drommedaris opent de deuren met een zomer vol lokale artiesten

ENKHUIZEN – Met een aangepaste zomerprogrammering staan er in de Drom in de maanden juni, juli en augustus een paar bijzondere theateravonden op de planning.

Algemeen en cultureel manager Annemarike van Putten kijkt ernaar uit om de deuren weer te openen: ‘We kunnen niet wachten om weer te doen waar we goed in zijn: onze bezoekers een unieke live-ervaring bieden en de artiesten weer een podium geven. We gaan met elkaar een paar hele mooie Drom-avonden tegemoet waarbij we allerlei aanpassingen hebben gemaakt om zowel de sfeer als de veiligheid te borgen.

Maar ook wij zijn afhankelijk van de actuele situatie, we scherpen aan waar nodig en versoepelen waar mag. Vooralsnog is er voor elke voorstelling maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar dus onze bezoekers bevinden zich in klein maar goed gezelschap.’

Deze zomer is er gekozen voor het programmeren van voornamelijk lokale artiesten. ‘Er zijn zoveel goede muzikanten hier in de regio, variërend van gevestigde namen tot jong talent. Die geven wij graag de kans om weer voor publiek op te treden nu het weer mag. En aan de andere kant zijn zij ook waar mogelijk bereid om ons te helpen. Een fantastische wisselwerking die voor iedereen goed uitpakt.’ licht programmeur Mike Leegwater toe.