Enkhuizen Actueel

Afsluitingen Algemeen

Donkerbrug wordt driemaal een (werk)week afgesloten

ENKHUIZEN – Op 6 mei begint aannemingsmaatschappij Oosterhof Holman met het repareren van de Donkerbrug tussen de Oosterhaven en het Wilhelminaplantsoen. De brug wordt gerepareerd omdat de fundering slecht is. Daardoor hebben de kademuren ernstige scheuren. De brug wordt 3 keer afgesloten in de periode mei tot en met begin juli.

Wanneer afgesloten?

  • 11 t/m 15 mei: brug is tijdens werkuren afgesloten voor al het verkeer m.u.v. vrachtwagens
  • 25 t/m 29 mei
  • 29 juni t/m 3 juli

Vrachtwagens
Van 11 t/m 15 mei kunnen vrachtwagens onder begeleiding van de aannemer de brug gebruiken. Verwacht u een vrachtwagen voor een levering of bestelling neem dan van te voren contact op met de uitvoerder via telefoonnummer 06-31366151 of laat de chauffeur zich ter plekke melden.

Omleidingsroute

  • Auto’s: de omleidingsroute naar het gebied Timmerwerf/Paludanushof gaat via de Blauwpoortsbrug. Terugrijden kan via de Compagniesbrug
  • Voetgangers: de omleidingsroute naar en van het gebied Timmerwerf/Paludanushof gaat via de Compagniesbrug
  • Vrachtwagens: de Blauwpoortsbrug is verboden voor vrachtwagens. Voor de Compagniesbrug geldt eenrichtingverkeer. Vrachtwagens die vanaf de Breedstraat richting Timmerwerf/Paludanushof willen rijden, moeten van te voren de uitvoerder bellen op telefoonnummer 0631366151. De uitvoerder zorgt voor begeleiding van de vrachtwagen over de Compagniesbrug.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?