Doedag in teken van aangepaste sporten

ENKHUIZEN – Op vrijdag 18 oktober vindt u tientallen verenigingen uit Westfriesland met hun aanbod op het gebied van aangepast sporten tijdens de Doedag 2019.

Naast kennismaken met de verschillende sporten op het gebied van aangepast sporten, kunt u de sporten ook alvast uitproberen. Er is genoeg te doen; het maakt niet uit wat uw leeftijd is of wat uw mogelijkheden zijn.

Wat is er te doen?

Test uw balvaardigheid tijdens een potje hockey, voetbal, badminton, tennis, rolstoelhandbal of tafeltennis. Zowel WFHC Hoorn, voetbalschool Palma, badmintonvereniging Slash, tennisvereniging All-In, handbalvereniging SEW als tafeltennisvereniging Disnierats zijn aanwezig.

Topsnelheid meten

Meet uw topsnelheid bij AV Hollandia, gooi in de roos bij de Wesfriese Dart Club of leer uw val breken op de judomat van Pascal Proper. Verleg uw grenzen bij de obstaclerun van Keep Moving, op het BMX-parcours van BMX Tri Amigo’s of op de zes meter hoge klimwand van Fun2Sports.

Watersportliefhebbers

Watersportliefhebbers kunnen kennismaken met Sailability van WSV Hoorn of kijken wat de mogelijkheden zijn bij Duikschool Atlantic. Ook is Optisport aanwezig met hun aanbod bij zwembad De Waterhoorn en IJsbaan De Westfries. En dit is nog niet eens alles.

Aanmelden is niet nodig

De Doedag vindt vrijdag 18 oktober van 10.00 tot 14.00 uur plaats bij Sportcentrum Hoorn aan de Holenweg. U hoeft zich niet aan te melden voor de Doedag. Deelname is gratis. Ook vrienden en familie zijn van harte welkom. Meer informatie en alle deelnemende verenigingen staan op www.hoorn.nl/doedag.

[signoff]