Dindua komt met taakplicht om gaten op te vullen

ENKHUIZEN – Vanaf seizoen 2019-2020 zal de taakplicht starten bij v.v. Dindua. Hiermee probeert het bestuur als club de gaten die er zijn in de vrijwilligerstaken te dichten. Dit om te voorkomen dat een steeds kleinere groep vrijwilligers de club draaiende moet houden. Een beleid dat overigens bij diverse verenigingen in de regio reeds is ingevoerd en dat zorgt dat de verenigingen kunnen blijven draaien.

Op de website van Dindua vind je onder de kop vrijwilligers het uitgebreide taakplichtreglement. Lees dit aub goed door. Dit is de werkwijze zoals we deze menen te moeten hanteren. Op de website kun je je als lid of als ouder van een lid registreren en inschrijven op taken. Iedere taak vertegenwoordigt een aantal punten. Wanneer er genoeg punten zijn behaald (en dat zijn er echt niet zoveel) heb je aan de taakplicht voldaan.

Het aanbod aan taken wordt gedurende het seizoen geactualiseerd. Het zal u nog verbazen wat een verscheidenheid aan taken er zijn. Er is altijd wel iets passend. Staat er nu nog niets bij voor je kijk dan over een tijdje weer. Waar Dindua vooral een tekort aan heeft zijn scheidsrechters.

[signoff]