Dindua G3 wint van KGB G3

ENKHUIZEN – Een wedstrijd in herfst sfeer. Omdat het erg dichtbij was een tochtje met de fiets. Als het op moment van vertrek met bakken ut de hemel komt word je daar niet vrolijk van. Maar tijdens de wedstrijd viel het allemaal best wel mee. De eerste helft leek wel een gezapig partijtje voetbal.

Verslag: Cor de Boer

Het spel ging wel over en weer maar was niet hoogstaand. In de pauze is besproken dat het anders moet wil je wat bereiken. Het effect was goed en in de tweede minuut werd een goede aanval met een hard schot van Teun op de keeper geplaatst. Keeper had de bal niet klem en Nico was er als de kippe bij om dit buitenkansje af te ronden 0-1.

Hierna gingen we makkelijker voetballen en begon Harry aan een solo en speelde op het juiste moment op Niels die de bal perfect inschoot onder de keeper door 0-2. Dan lijkt het voor ons wel gespeeld maar een vreemd moment maakte het weer even spannend. Er word voor een overtreding gefloten en Dindua stopte hier ook voor, maar KGB ging door en scoorde uit deze situatie de aansluitingstreffer 1-2.

Niels maakte aan de spanning een eind door na een solo beheerst te scoren. Een wedstrijd die we verdiend hebben gewonnen door in de tweede helft met meer inzet te spelen en mooie goals te scoren.

Een overwinning in een wedstrijd waar je voor moet strijden geeft ook meer voldoening als dat het te makkelijk gaat.

Volgende week de uitwedstrijd bij Zwaluwen in Hoorn.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp