Deen Vijzelstraat op de schop “Er komt zelfs een koffiebar met oplaadpunt”

ENKHUIZEN – Het zal de klanten van de Deen supermarkt aan de Vijzelstraat vandaag niet ontgaan zijn dat het wat drukker is dan normaal. Vaklieden lopen over en weer met grote stukken gereedschap en interieur. De Deen supermarkt aan de Vijzelstraat gaat namelijk  flink op de schop.

De winkel die tijdens de verbouwing voor de klanten gewoon open zal blijven om de mensen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn zal flink gemoderniseerd worden en over twee weken weer helemaal “up to date” zijn en op een niveau om weer jaren mee te kunnen en goede en klantgerichte service te kunnen bieden.

Bedrijfsleider Nando Boots kan er enthousiast over vertellen “De winkel gaat met zijn tijd mee, zo komt er zelfs een koffiebar waar klanten tevens hun mobiel, tablet of whatever kunnen opladen”. En dat is niet het enigste, het hele kassasysteem zal aangepast worden. De supermarkt wordt voorzien van vier zelfscan kassa’s en vier reguliere kassa’s. Dit om de wachttijden aan de kassa te minimaliseren zodat klanten lekker vlot weer door kunnen gaan.

Ook de ingang van de winkel zal grondig worden aangepakt, zo komt er aan de ingang een koffiebar met verse afhaal producten. Broodjes en drankjes “on the go”. Geen tijd om zelf je broodje te smeren ’s ochtends. Straks gewoon even langs Deen voor een vers belegd broodje of een heerlijk vers gemaakte smoothie. Lekker om mee te nemen voor onderweg of om ter plekke naar binnen te werken terwijl je tablet of smartphone aan het opladen is. Het kan straks allemaal. (Tekst loopt door onder foto’s)

Ook aan de uitstraling van de supermarkt wordt hard gewerkt, zo wordt het pand voorzien van o.a. nieuwe bestickering en zal het groente eiland naar voren worden gehaald.  De verbouwing verloopt voorspoedig volgens de bedrijfsleider. “Er is vandaag al veel gebeurd, in de loop van de week zal het aantal werklui over de vloer afnemen. De verwachting is dat de hele verbouwing op zondag 15 december is afgerond en iedereen tevreden op de operatie terugkijkt.”

Tot die tijd kan er nog wat overlast zijn voor de klanten maar er wordt naar gestreefd om dit tot een minimum te beperken. Daarna is het voor iedereen weer een plezier om zijn dagelijkse boodschappen in deze winkel te mogen doen.
[signoff]

Reageer op dit onderwerp