DEEN Sponsoractie gaat weer van start: ‘€ 400.000 voor de verenigingen’

ENKHUIZEN – Bij DEEN vinden ze het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij DEEN kunt doen, maar ook dat zij hun steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van de DEEN filialen. Daarom sponsoren zij graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen.

Door de coronacrisis merkt DEEN Supermarkten dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom hebben zij besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van onze winkels. De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

Hoe werkt de Sponsor Actie?

Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt aan uw favoriete vereniging. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. Zo steunen zij samen de verenigingen!

Deze clubs doen mee aan de sponsoracties

ENKHUIZEN KOPERWIEKPLEIN Vrijwillige Reddingsbrigade Enkhuizen
ENKHUIZEN KOPERWIEKPLEIN Wielervereniging West Frisia jeugd
ENKHUIZEN KOPERWIEKPLEIN Jeugdbelangen
ENKHUIZEN KOPERWIEKPLEIN DTS Enkhuizen
ENKHUIZEN KOPERWIEKPLEIN V.V. DINDUA

ENKHUIZEN VIJZELSTRAAT Scoutinggroep Mercury Enkhuizen
ENKHUIZEN VIJZELSTRAAT Volleybalvereniging Madjoe
ENKHUIZEN VIJZELSTRAAT Enkhuizer Zwemvereniging (EZV)
ENKHUIZEN VIJZELSTRAAT Theaterschool De Cast
ENKHUIZEN VIJZELSTRAAT Voetbalvereniging West Frisia