Deels nieuw bestuur bij v.v. Dindua

ENKHUIZEN – Afgelopen 1 mei heeft er een verandering in het bestuur van de voetbalvereniging v.v. Dindua uit Enkhuizen plaatsgevonden. Klaas Kruk heeft de voorzittershamer doorgegeven aan Pieter Veenstra maar blijft zelf wel actief als bestuurslid van v.v. Dindua.

Met het toetreden van Melvin de Vries, Tim Rood en Pieter Veenstra heeft er een aardige verjonging plaatsgevonden in het bestuur maar nog belangrijker betekent dit dat het bestuur er met zeven bestuursleden klaar voor is om Dindua verder te ontwikkelen. De introductie van de webshop en nieuwe huisstijl maar ook de Dindua app zijn hier reeds de eerste voorbeelden van.

Overduidelijk zijn er ontwikkelingen welke maken dat de sportclubs en het verenigingsleven het moeilijk hebben. Dindua zal moeten kijken welke ontwikkelingen ze kunnen omarmen om Dindua toekomstbestendig te maken en daarmee wekelijks de leden onbezorgd te kunnen laten voetballen. Het enthousiasmeren van jongere generaties om zich ook in te zetten voor de club en zo bestaansrecht te blijven houden zal belangrijk worden. Er zijn diverse commissies die versterkingen kunnen gebruiken.

Met de introductie van de vrijwilligerscommissie legt het bestuur reeds nog meer de focus op het belang van vrijwilligers. ,,We moeten er immers voor waken dat er te veel taken op een klein aantal schouders terecht komt. Met de invoering van de taakplicht hopen wij volgend jaar de gaten die er zijn verder te kunnen dichten.  Als bestuur roepen we u graag op om mee te bouwen aan de toekomst van onze club. Op de website staat een overzicht van actuele vacatures,” schrijft de nieuwe voorzitter Pieter Veenstra in een brief aan de leden van v.v. Dindua

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.