Deelnemers gezocht voor 5e editie ‘Wognumse Vrije Geluiden’

WOGNUM – De 5e editie van de ‘Wognumse Vrije Geluiden’ vindt plaats op zondag 8 september. Muziek in de tuin, optredens voor iedereen op bijzondere buitenlocaties in Wognum. Muzikanten en zangers kunnen zich vóór 1 april als deelnemer aanmelden. De ‘muzikale wandeling’ langs diverse locaties in Wognum beleeft dit jaar het eerste lustrum. Voor de vijfde keer begeleiden musici en vocalisten het publiek op een unieke wandeling door Wognum. De organisatie is op zoek naar sfeervolle en muzikale acts. Verenigingen, bands en individuele muzikanten, in alle denkbare muziekstijlen, kunnen zich aanmelden. Zij verzorgen drie korte optredens van 20 – max.25 minuten. Optredens vergoeden wij niet, maar meedoen wordt beloond met een enthousiast publiek. Iedereen van binnen en buiten Wognum nodigen wij uit om mee te doen om, op zoveel mogelijk akoestische wijze, zijn of haar muzikale talent te laten horen.

Waar?

Er wordt opgetreden in een tuin, in de open lucht, in een tent, serre of onder een overkapping. Wij zoeken weer mooie locaties voor de deelnemers. Verrassende tuinen met gastvrije bewoners die graag muzikanten en bezoekers ontvangen.

Wanneer?

De wandeling op zondag 8 september start met een optreden van BiG GiG om 12.00 uur. Hierna, van 13.00 tot 16.00 uur klinkt er muziek in de tuinen. Inschrijving staat open voor muzikanten (solisten, duo’s, et.), zang in diverse verschijningsvormen, en orkesten. Uit de inschrijvingen selecteert de organisatie de deelnemers. Wil je meedoen? Meld je dan aan vóór 1 april met een e-mail aan: info@biggig.nl, Je krijgt dan het aanmeldingsformulier toegestuurd. Medio april krijg je bericht over je deelname. Ga naar www.biggig.nl voor meer informatie. [signoff]]]>