10.9 C
Enkhuizen
24 oktober 2020 08:42
Enkhuizen Actueel

Foto: Wim Langbroek

Theater

De Drommedaris komt met online kleinkunst IN HET ROOD

ENKHUIZEN – In deze tijd is naar het theater gaan anders dan ooit tevoren. Ook online is er behoefte aan verdieping. Vanaf deze zomer brengt de zangeres in het rood het kleinkunstlied naar uw huiskamer. Opgenomen in de sfeervolle theaterzaal van de historische Drommedaris in Enkhuizen en met hedendaagse thema’s die prikkelen en troosten.

Herbeleef dat rijke gevoel van het rode pluche vanuit uw luie stoel en volg IN HET ROOD op:

Via onderstaande link kunt u vast kijken naar onze eerste clip (verborgen op YouTube)! Maar ssst, ons geheimpje! https://youtu.be/k6sagj9LJfY

Meer over de makers:

Koen Thomassen: Tekstschrijver – studeerde aan de Koningstheateracademie in Den Bosch, zal in 2021 zijn eerste boek uitbrengen bij uitgeverij Signatuur, evenals zijn debuutalbum, schreef eerder liedteksten voor o.a. Kirsten van Teijn, Tommie Christiaan en Kinderen voor Kinderen (het lied voor Kinderen voor Kinderen ging platina) Hij werkt momenteel aan een televisieserie, gebaseerd op zijn debuutroman, met producent NewBeTV (van de Netflix-originals Toon en Misfit.)

Anouk Dorfmann: Zangeres – won de eerste en de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson, stond in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival, zong in twee succesvolle tours van Andermans Veren Live, tourde door Frankrijk en Nederland met een modern chansonprogramma en Joodse muzikale cabaretvoorstellingen en studeerde aan de Koningstheateracademie in den Bosch.

Martijn Bos: Muzikant en componist – studeerde lichte muziek aan het conservatorium Alkmaar, specialiseerde zich daar al in liedbegeleiding en theaterwerk, werkte als begeleider en muzikaal leider van de musicalafdeling op datzelfde conservatorium en werkte mee aan masterclasses van o.a. Willem Nijholt en Mathilde Santing. Hij schrijft (jeugd)theatervoorstellingen (o.a. samen met Krekel-winnaar Marije Gubbels, Ilse Warringa en Rop Verheijen bij Theater Sonnevanck) en op dit moment tourt hij als ‘éénmansband’ met vocalpopgroup de Meisjes met de Wijsjes.

Jeroen de Dreu: Videomaker – Gespecialiseerd in het maken van aftermovies en promovideo’s. Heeft onder andere samengewerkt met klanten als Heineken, New Zealand Auckland, Mipacha, FRESH, Veritas, Zoete Zin en EcoRunnerTeam Delft.

Reageer op dit onderwerp