Column Henk Prins: ‘Kap er eens mee’

Kap er een mee om alleen het personeel in de zorgsector in het zonnetje te zetten en acties te starten om deze bloemen te schenken. Er zijn zo ontzettend veel meer mensen die nu zeer belangrijk werk doen.

Zonder de schappenvullers in de supermarkten heb jij geen eten op je bordje en kan jij ook niet de supermarkt leegplunderen, hamsteren is het niet meer maar regelrecht plunderen.

Of wat dacht je van de vuilnismannen/vrouwen die zorgen dat de straten schoon van vuil blijven en geen ongedierte rondrennen, oké op de mensen die de supermarkten leegplunderen na dan, die zijn erger dan ongedierte.

Of wat dacht je van de bouwvakkers, die zorgen dat mensen een dak boven hun hoofd krijgen, al gun ik de mensen die de supermarkten leegplunderen juist geen dak boven hun hoofd.

Zie, er zijn zoveel andere beroepen die ook een bloemetje verdienen.. Dus als al die mensen die nu de supermarkten leegplunderen eens een bloemetje aan deze mensen geven.. Misschien dat ik jullie dan weer iets van respect ga tonen. Voor nu krijgen jullie enkel disrespect van mij. en niet zo’n beetje ook.

Reageer op dit onderwerp