12.1 C
Enkhuizen
18 oktober 2019 08:54
Enkhuizen Actueel
Foto: Marktmeester Enkhuizen
Enkhuizen

Burgemeester Enkhuizen: ‘Auto’s Venedi terecht weggesleept’

ENKHUIZEN – In Enkhuizen is beroering ontstaan na het wegslepen van diverse auto’s vanaf het Venedi die ondanks een parkeerverbod toch hun auto daar lieten staan en zo de marktkooplui hun plekje in beslag hielden tijdens de Lappendag.

Een inwoonster van Enkhuizen riep via Facebook op om zoveel mogelijk te klagen bij de gemeente Enkhuizen omdat er volgens haar nergens borden stonden waarop werd gewaarschuwd en de mensen die hun auto is weggesleept een boete van ruim 200 euro moeten betalen.

Burgemeester Enkhuizen reageert

Burgemeester Eduard van Zuijlen reageert op deze aantijging: ,,Vandaag in het NHD een stukje over auto’s die bij het Lappendag-evenement mogelijk ten onrechte zouden zijn weggesleept vanaf het Venedie. Onderstaande foto, om 5.00 door de marktmeester gemaakt, laat borden zien die er dagenlang gestaan hebben. De borden worden weggehaald wanneer de kramen eenmaal zijn geplaatst. Wie dan nog zijn auto niet heeft verwijderd of meent die tussen de kramen te moeten parkeren, is inderdaad aan de beurt…”

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@enkhuizenactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageer op dit onderwerp