Brons voor Pipelife op internationale kunststofbeurs

ENKHUIZEN – Brons voor Pipelife Nederland! 17 oktober jl., op de internationale kunststofbeurs ‘K2019’ in Dusseldorf, is Pipelife Nederland uitgeroepen tot bronzen winnaar tijdens de uitreiking van de Inovyn awards in de categorie ‘Duurzame innovaties’.

Op hun website laat Pipelife weten dit resultaat behaald met het concept: ‘Buis met 3 levens’. Hiermee is Pipelife in staat om door middel van recycling en hergebruiken van materialen/grondstoffen de levensduur te verlengen tot wel driehonderd jaar! Klik hier voor meer informatie.

De INOVYN Awards 2019 zijn ontworpen om innovatie te stimuleren door belangrijke prestaties in de wereldwijde kunststofindustrie te herkennen en te promoten. Een onafhankelijk panel van deskundige juryleden koos de winnaars. Een record van 93 projecten uit meer dan 19 landen wereldwijd is voorgelegd aan de Inovyn awards 2019.

Chris Tane, CEO INOVYN: “Innovatie is de sleutel tot marktgroei en duurzame ontwikkeling voor de vinylindustrie, en als wereldleider in vinylproductie zijn we opnieuw verheugd om de allerbeste projecten van over de hele wereld te presenteren via de INOVYN Awards 2019.”
[signoff]