Brocante Fair in de Westerkerk erg in trek “Lekker struinen voor de liefhebber

ENKHUIZEN – Vandaag was het weer tijd voor de traditionele Brocantefair in de Westerkerk. Zoals de voorgaande jaren kwamen er ook nu weer bijzondere brocanteurs uit het hele land richting Enkhuizen om hun goederen ten toon te stellen.

Dat dit voor de echte zoeker naar bijzondere aanwinsten en verborgen schatten een lust voor het oog is mocht wel weer blijken uit het grote aantal belangstellenden dat op de Brocantefair was afgekomen. Reeds voor de opening stond er al een lange rij mensen te wachten om de Westerkerk binnen te mogen komen.

Voor een ieder die van brocante houdt was er wel iets van zijn gading bij, romantisch en zacht of stoer en industrieel alles was er weer te vinden. Brocante gaat om wonen en leven: meubels, servies, oude paspoppen, korsetten, religieuze voorwerpen, kant, emaillen, kleding, hoedendozen, noem maar op. Alles voor het interieur en exterieur elk met een bijzonder verhaal en afkomst.
(Tekst gaat door onder fotoserie)


En uiteraard maakte de bijzondere locatie van de Westerkerk waarin deze brocante gehouden werd alles nog bijzonderder, de locatie die vanwege zijn unieke karakter uitermate geschikt en enig in zijn soort is maakte het voor de bezoekers nog leuker om rond te struinen tussen de vele aanwezige kramen. Een boel blije bezoekers vertrokken na hun struintocht dan ook weer huiswaarts met hun nieuw verworven aanwinst.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp