BrandNieuw live communicatie zoekt jou!!!

ENKHUIZEN – BrandNieuw live communicatie is een promotiebureau gevestigd in Hoorn en in Wervershoof. We werken landelijk voor leuke merken zoals innocent, Jumbo spellen, AJAX en meer. 

Door de toenemende nieuwe opdrachten zijn wij op zoek naar nieuwe promotiemedewerkers. Het mooie is, je kunt direct aan de slag en lekker verdienen, bij BrandNieuw ontvang je € 11 per uur.  Ben je 17 jaar of ouder en vind je promotiewerk helemaal leuk meld je dan! Stuur even een mail naar rene@brand-nieuw.nl als je je wil aanmelden of als je meer informatie wil ontvangen.

Ook zijn we op zoek naar handige medewerkers voor de functie merchandiser (plaatsen van winkelcommunicatie-materiaal, licht technisch onderhoud in winkels).
Heb je interesse in deze functie stuur dan ook een email met je cv naar rene@brand-nieuw.nl. Salaris en functie inhoud worden later besproken.

Om te solliciteren op een van de bovenstaande functies of als je meer informatie wilt weten stuur  ons dan een email. Email: rene@brand-nieuw.nl.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp