8.4 C
Enkhuizen
16 oktober 2020 10:15
Enkhuizen Actueel

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten Alzheimer Café Westfriesland nu digitaal

WESTFRIESLAND – Door de coronacrisis kunnen ook de bijeenkomsten van het Alzheimer Café Westfriesland geen doorgang vinden waardoor er vele activiteiten en contacten zijn weggevallen.

Vanuit Alzheimer Café Hoorn is nu het initiatief genomen om een online Alzheimer Café te organiseren in de vorm van een video. Deze video is vanaf vandaag te zien op de website van Alzheimer Nederland afdeling Westfriesland.

In de video die nu online staat is het onderwerp: ‘Vrijheid en veiligheid bij dementie’. Hoe kan ik zo lang mogelijk de regie houden? Hoe kan ik veilig wonen? Hoe houd ik mij staande in deze tijden met het coronavirus? Als deskundige is uitgenodigd ergotherapeut Marion van Oostenrijk. De gespreksleider van dit interview is Jos Lankreijer. U kunt hem vinden via de volgende link: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland.

Vragen of reacties naar aanleiding van het interview kunt u vóór 25 april mailen naar Ellen Bos-Ruijer e.ruijer@geriant.nl. Deze worden, bij voldoende respons, in een tweede video beantwoord. Daarover zal het Alzheimer Café Westfriesland lager over berichten.

Reageer op dit onderwerp