Bezoek duurzame huizen in Westfriesland

WESTFRIESLAND – Wilt u ontdekken hoe een duurzame woning er van binnen uitziet? Kom zaterdag 25 mei 2019 van 11.00 tot 15.00 uur naar de eerste editie van de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag.

Huiseigenaren van duurzame woningen delen hun ervaringen en stellen hun woning open voor bewoners uit de regio.

Verschillende woningen

Er zijn verschillende typewoningen te bezoeken. Van tussenwoning tot Tiny house en van monument tot woonboot. De duurzame maatregelen variëren van goede na-isolatie tot zonneboilers en warmtepompen. Sommige woningen zijn inmiddels van het aardgas af. Het evenement is een initiatief van de Westfriese gemeenten, het Duurzaam Bouwloket en de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord.

Meer informatie of aanmelden

De deelnemende woningen staan op de website van het Duurzaam Bouwloket. Om de woning(en) te kunnen bezoeken moet u zich eerst aanmelden. Inschrijven kan tot en met 22 mei 2019.

Advies van Duurzaam Bouwloket

Heeft u vragen over het energiezuinig en aardgasvrij maken van uw woning of wilt u meer informatie over duurzaamheidsmaatregelen? Tijdens de Westfriese Duurzame Open Huizen Dag zijn onafhankelijke adviseurs van het Duurzaam Bouwloket aanwezig op een trefpunt in de regio.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.