BankGiro loterij bezorgt twee inwoners Zwaag een heel fijn weekend

ZWAAG – Een grote verrassing voor Esther uit Zwaag. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Esther op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Esther was compleet verrast.

Esther (52) vertelt enthousiast: “Super! Dit kan ik heel goed gebruiken. Ik wil enorm graag op vakantie, dus die gaat in ieder geval geboekt worden. Daarna is de badkamer aan de beurt. Het geld dat overblijft, ga ik gebruiken om leuke dingen voor in huis te kopen.”

Esther was niet de enige uit Zwaag die een geldprijs in ontvangst mocht nemen, ook een andere inwoner uit Zwaag werd onlangs verrast met 10.000 euro. De winnares reageerde blij: “Dit kan ik heel goed gebruiken. We zijn aan het verbouwen en ik ben al bij de keukenboer geweest. Ik moest alleen nog tekenen voor de offerte, dus dat kan ik nu direct doen. Heel fijn!”.

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten.

Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.