Banenbeurs op Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid

ENKHUIZEN – Op 17 oktober vindt de Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid plaats in de Meent Bauerfeind in Alkmaar. Een van de onderdelen van deze beurs is een banenbeurs voor werkzoekenden uit Noord-Holland, die graag willen werken bij een duurzaam bedrijf.

Maak kennis met de meest duurzame werkgevers uit de regio. Deze koplopers zijn hard op zoek naar medewerkers met hart voor techniek, maar ook op veel andere gebieden. Ben je starter, of al langer op zoek of juist op zoek naar een hele nieuwe uitdaging? Kom dan eens praten met de HR managers van deze topbedrijven. Ze staan voor je klaar op donderdag 17 oktober. Je vindt de deelnemende bedrijven op onze website www.energieenduurzaamheid.nl (zie onderaan de pagina het overzicht met exposanten).

Bij de entree krijg je een lijst met de vacatures, die bij deze bedrijven open staan. Zo zie je gelijk of er een interessante vacature voor jou bij zit. Maak in de stand van het bedrijf kennis en kijk of dit bedrijf bij jou past. Zo wordt solliciteren wel heel leuk en makkelijk!

De Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid is in eerste instantie gericht op het bedrijfsleven in Noord-Holland om een overzicht te geven over de mogelijkheden, die er zijn en komen op het gebied van verduurzaming, energie en circulariteit. Met 20 sprekers van bedrijven, die voorop lopen op deze gebieden en een inspiratiebeurs krijgen ondernemers volop informatie en inspiratie.

Meld je hier aan