Artikelen van Klaas Koeman gebundeld in “Kroniek van Enkhuizen”

ENKHUIZEN – Klaas Koeman, heeft ruim 300 artikelen geschreven die in de Enkhuizer Courant zijn gepubliceerd. De artikelen gaan over de geschiedenis van Enkhuizen en stonden in de krant onder de titel ‘Kroniek van Enkhuizen’. Een selectie hiervan is nu gepubliceerd in een prachtig vormgegeven boek van 160 bladzijden en zal zorgen voor veel kijk- en leesplezier. Ook een leuk idee om iemand cadeau te doen!

De artikelen zijn die door Klaas geschreven in de periode van 2009 tot 2018 werden door de lezers altijd zeer gewaardeerd waarbij de onderwerpen altijd de geschiedenis van Enkhuizen betrof in de periode vanaf het midden van de negentiende eeuw tot aan het einde van de twintigste eeuw. Kortom een unieke collectie die gebundeld is in een ontwerp met een speciale vormgeving waardoor het lijkt op een ouderwets notitieblok.

Vanaf 24 januari is dit boek te koop bij onze vereniging (in de Waag) en de plaatselijke boekhandels. Voor leden van onze vereniging is de prijs van het boek € 22,50, als u geen lid bent is de prijs € 29,50 .

Om het boek aan te schaffen is de Waag zaterdag 25 januari open van 10 tot 15 uur!

Reageer op dit onderwerp