2 februari Super Zondag in Enkhuizen “One day Outlet”

ENKHUIZEN – Zondag twee februari is het weer tijd voor “One day Outlet” in de winkelstraat van Enkhuizen. Dit jaar zijn er veertien ondernemers die meedoen aan de One day Outlet en dat is een verdubbeling van vorig jaar. We kunnen dus stellen dat het evenement groeit en populairder aan het worden is.

Op twee februari hebben de ondernemers allemaal top aanbiedingen en zijn er voor het winkelend publiek leuke prijzen en shoptegoeden te winnen die oplopen van 25 euro tot wel 100 euro. De winkeliers die dit jaar meedoen met de outlet zijn: La Vie en Rose, Jellie’s Fashion, Stoffiez, Bewust WInkelen, West 29 Brand for Less, Gregory Mode, Het Coffy-Huys, Zusje van Tierlantijn, Tierlantijn Wonen, Lingerie Marijke, Wol in Enkhuizen, Fifth Avenue Fashion, Beauty Salon Divera en Time4You.

De ideale gelegenheid voor de winkeliers om wat extra aandacht aan het winkelgebied rondom de Westerstraat te geven en de ideale gelegenheid voor het winkelend publiek om op mooie aanbiedingen te jagen onder het genot van de klanken van het carillon.

Reageer op dit onderwerp