Enkhuizen Actueel

Foto: G&W Gezondheidswinkel "De Vergulde Vijzel"

Algemeen

15 jaar G&W Gezondheidswinkel De Vergulde Vijzel

ENKHUIZEN – Bij G&W Gezondheidswinkel De Vergulde Vijzel aan de Vijzelstraat is het feest vandaag. Het is inmiddels alweer 15 jaar geleden dat de winkel geopend werd. Door de huidige omstandigheden komt er deze week geen grote viering maar dat houden de klanten nog tegoed.

Via Facebook laat de eigenaresse Chantal weten er trots op te zijn wat ze allemaal heeft weten te presteren. Op de openingsdag 15 jaar geleden was het prachtig stralend lenteweer terwijl er twee weken daarvoor Enkhuizen nog onder een dik pak sneeuw lag. Ook de verbouwing was toen der tijd  een giga klus. Voordat de gezondheidswinkel in het pand kwam was er een Gothic winkel gevestigd in de kleuren paars en zwart.

Alle zeilen moesten bijgezet worden op de geplande openingsdatum te halen maar dat is uiteindelijk toch gelukt en ondertussen zijn we alweer vijftien jaar verder met een leuke en lieve groep vaste klanten die al jarenlang trouw zijn gebleven aan de winkel. Het hele team wenst iedereen sterkte en kracht toe in deze voor iedereen moeilijke tijd en laat weten voor iedereen klaar te blijven staan voor het maken van een praatje, geven van steun en advies.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?