14 september “Live” aftrap in geheel vernieuwd Cayen

ENKHUIZEN – Poppodium Cayen in de Peperstraat trapt op zaterdag 14 september het live seizoen af met twee authentieke bands: Mitch Rivers opent het concert en later op de avond neemt The Tambles het over. De live show begint om 21.00 uur. De entree is € 8,00.

 

Mitch Rivers veroverde de afgelopen jaren de Nederlandse Americana scene met zijn 70’s vintage rock, maar in 2019 laat hij de term ‘singer-songwriter’ volledig los. De metamorfose heeft geleid tot een authentieke soul sound. Het vintage randje wordt gecombineerd met frisse invloeden uit de dance en R&B, en synthesizers rechtstreeks uit 80’s disco en funk. De bandleden van The Tambles zijn een graag geziene gast in Enkhuizen. Als je snel kijkt, lijkt het net alsof ze uit een tijdmachine zijn gestapt. Want naast dat de jongens eruit zien als figuranten uit een 60’s cult-film, klinkt ook hun garagerock als een geoliede motor van een klassieke Chevrolet Camaro op volle toeren. De jongens zijn ook bekend als de backingband van Jerry Hormone en als een van de meest geboekte bands van Popronde 2018, met maar liefst 27 shows.

Vernieuwd Cayen vóór en dóór jongeren!
Zelf een feest, bandavond of gametoernooi organiseren? Stage lopen? Vrijwilliger worden of je talent ontwikkelen? Wat zijn de openingstijden van Cayen? Is er nog plek op de DJ-workshop? Kan ik er repeteren met mijn band? Kan ik er mijn eigen hiphoptracks bouwen? Vragen over school, werk, verslaving, drugs, thuissituatie, sex, geld, relatie, groepsdruk, ruzie of een woning? Met al deze vragen kun je bij Cayen en de jongerenwerkers terecht! Check de website en volg ons op Facebook en Instagram. Of kom gezellig langs. Iedereen is welkom! Bekijk de vernieuwde website op www.cayen.nl.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp